Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117406249

Ιστότοπος

Επιστροφές Και Αλλαγές

Πληροφορίες για την διαδικασία επιστροφής προϊόντος

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή θα πρέπει τα προϊόντα να παραδίδονται αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς παραδόθηκαν. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύονται από το παραστατικό τους (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Εφόσον η επιστροφή εγκριθεί μπορείτε είτε να ανταλλάξετε το προϊόν της παραγγελίας σας με κάποιο άλλο είτε να γίνει επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος.

Για συναλλαγές εξ’ αποστάσεως ο πελάτης έχει την ευθύνη της αποστολής προς την εταιρεία μας και θα πρέπει η συσκευασία του δέματος να γίνει με προσοχή ώστε να μην αλλοιωθεί/καταστραφεί το προϊόν.

Εφόσον βεβαιωθούμε ότι τηρήσατε τις παραπάνω προδιαγραφές θα λάβετε ενημέρωση για την πορεία της επιστροφής σας.

Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές όταν:
– Το προϊόν έχει εμφανή σημάδια χρήσης
– Το προϊόν παρουσιάζει αλλοιώσεις που προκλήθηκαν μετά την πώληση
– Η επιστροφή δεν συνοδεύεται από το παραστατικό της (απόδειξη / τιμολόγιο)

Οι επιστροφές προϊόντων και οι όροι επιστροφής προϊόντος αφορούν περιπτώσεις όπου για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας εντός 14 ημερών.

Για περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, λανθασμένων πληροφοριών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ή λάθος μέγεθος παρακαλούμε ανατρέξτε στις αντίστοιχες ενότητες:

Τα Κοσμήματά Μας
Οδηγός Μεγέθους

– Για online παραγγελίες

Για online παραγγελίες μπορείτε μέσα σε διάστημα 14 ημερών να κάνετε αίτηση επιστροφής μέσα από το My Account. Θα πρέπει να προηγηθείτε στο My Account -> Παραγγελίες (ή απλώς πατήστε εδώ) και να επιλέξετε το κουμπί επιστροφής. Συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής προϊόντος, αυτομάτως συμφωνείτε με τους όρους επιστροφών.

– Για τηλεφωνικές παραγγελίες

Για τηλεφωνικές παραγγελίες θα πρέπει να μας αποστείλετε στην διεύθυνση returns@cmk.gr αίτημα για επιστροφή του προϊόντος. Στην συνέχεια εμείς θα σας αποστείλουμε την φόρμα επιστροφής προϊόντος ώστε να την συμπληρώσετε και να μας την προωθήσετε.

Εφόσον εγκρίνουμε την επιστροφή μπορείτε να την διαχειριστείτε με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Είτε να ανταλλάξετε το επιστρεφόμενο προϊόν με κάποιο άλλο προϊόν του καταστήματός μας.
  2. Είτε να γίνει επιστροφή χρημάτων της αξίας του προϊόντος που μας επιστρέψατε.

Σε περίπτωση που θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν που μας επιστρέψατε με κάποιο άλλο και η αξία του είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την αρχική τότε:

  1. Μπορείτε να μας καταθέσετε την διαφορά τραπεζικά μέσω E-Banking (Eurobank)
  2. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή.

Σε περίπτωση που η αξία είναι μικρότερη τότε κατόπιν συνεννόησης θα πρέπει να μας αποστείλετε το IBAN του τραπεζικού σας λογαριασμού για να σας πιστωθεί η διαφορά.

Μαζί με το IBAN θα χρειαστούμε και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του λογαριασμού, καθώς επίσης και σε ποια τράπεζα ανήκει ο λογαριασμός.

Η άμεση αλλαγή ή άμεση επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή. Από την στιγμή που παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε θα χρειαστούμε λίγο χρόνο να το ελέγξουμε και να σας ειδοποιήσουμε εμείς εντός της ίδιας ημέρας ή της επόμενης εργάσιμης.

Τα στοιχεία του καταστήματός μας είναι τα παρακάτω:

Christina Maria K.
Σοφοκλή Βενιζέλου 106
Άγιοι Ανάργυροι, 13561
Τηλ: 2117406249

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο cmk@cmk.gr, στην φόρμα επικοινωνίας, στην σελίδα μας στο Facebook ή την σελίδα μας στο Instagram και στο 2117406249 (ωράριο καταστημάτων) για να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε τυχών απορία!

btt
Καλάθι