+30 210 220 7384

Σχεδιασμός Κατασκευή Ψηφιακή Στρατηγική

Αξιολογούμε ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε πελάτη και προτείνουμε το καλύτερο δυνατό για την επιχείρησή σας.

Ιστοσελίδες - Eshop

Κατασκευή δυναμικών Web Sites


Αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται εξίσου όμορφη σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, monitor.Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας.Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο site αλλά δεν συνάδει με τη ποιότητα των υπηρεσιών-προϊόντων σας και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησή σας, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Design

Σύγχρονος Σχεδιασμός


Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας, συνίσταται στη δημιουργία εικόνας της εταιρείας σας. Αυτό που κάνουμε, είναι να προσδίδουμε τον κατάλληλο χαρακτήρα.Δημιουργούμε λογότυπα και εταιρική ταυτότητα πλήρως προσαρμοσμένα στην κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες του brand σας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, αξιοποιούμε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και αρχών για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου εμπορικού σας σήματος. Δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, την τοποθέτηση, τη διαφοροποίηση αλλά και σε πιο απτά στοιχεία. Συνδυασμένα αυτά τα στοιχεία, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός ξεχωριστού brand

Digital Marketing - Search Engine Optimization (SEO)

Ψηφιακή στρατηγική στο Διαδίκτυο


Το digital marketing εχει ωσ σκοπό να προωθήσει προϊόντα ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο.Στο digital marketing οι καμπάνιες εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ψηφιακά κανάλια.Στην συνέχεια η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της προωθείται, με τελικό στόχο να έχεις την μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα και περισσότερους πελάτες.Το Search Engine Optimization είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Ο κύριος στόχος του SEO είναι να βοηθήσει μια ιστοσελίδα να κατατάσσεται σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να αποκτήσει οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης.

Η Διαδικασία


Το πάθος μας είναι η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο!

 1. 1

  Πείτε μας τι χρειάζεστε

  Επιλέξτε ανάμεσα απο τις υπηρεσίες μας αυτη που ικανοποιεί την επειχείριση σας

 2. 2

  Αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε τα σχέδια

  Ερχόμαστε σε επικοινωνία και συζητάμε τις λεπτομέριες που αφορούν το project σας

 3. 3

  Ξεκινάμε τη δουλειά

  Δεν έχετε κάτι άλλο να σκεφτείτε. Το έργο έχει περάσει στα έμπειρα χέρια μας και σύντομα θα το δείτε ολοκληρωμένο

Εμπιστευθείτε μας κι εσείς

Όχι ακόμα; Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε τυχών απορίες


Επικοινωνια