+30 210 220 7384

Κατασκευή eshop σε 6 ημέρες


Εάν ψάχνετε τρόπο ώστε να επιβιώσετε σαν επιχείρηση στην κρίση και βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, σκέφτεστε σωστά. Η κρίση που δημιουργήθηκε λόγω του νέου κορωνοϊού απειλεί αυτή τη στιγμή τις επιχειρήσεις όλου του πλανήτη. Αυτές που κινδυνεύουν περισσότερο όμως είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές βασίζονται στην προσέλευση των πελατών στο φυσικό κατάστημα. Από τη στιγμή που, ειδικά στη χώρα μας, τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται αναγκαστικά εκτός λειτουργίας, είναι λογικό να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις. Εκτός αυτού, οι επιπτώσεις του κορωνοϊού θα συνεχίσουν να πλήττουν τις εμπορικές για αρκετό καιρό και μετά την πάροδο της επιδημίας. Πώς μπορεί κάποιος όμως να σώσει το κατάστημα του;


cmk eshop prosfora se 6 meres

Φυσικά, πρέπει να υπάρχει τρόπος να γίνονται πωλήσεις ακόμα και αν το φυσικό κατάστημα είναι κλειστό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop). Για αυτό το λόγο εμείς στην CMK δημιουργήσαμε μια μοναδική προσφορά ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, χωρίς φυσικά να αλλοιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σας προσφέρουμε λοιπόν την κατασκευή ενός πλήρως λειτουργικού eshop σε μόλις 6 μέρες.

Πώς το καταφέραμε αυτό;

Έχουμε ετοιμάσει την πιο εξειδικευμένη ομάδα από προγραμματιστές και δημιουργήσαμε μηχανισμούς οι οποίοι αυτοματοποιούν τις βασικές διεργασίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Φυσικά, απομένουν κάποιες διεργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν από τους εξειδικευμένους προγραμματιστές μας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την γρήγορη κατασκευή χωρίς να διακινδυνεύσουμε την ποιότητα ούτε κατά το ελάχιστο.

Ναι αλλά το κόστος δεν θα είναι υψηλό;

Αντιθέτως, η κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων αυτή τη στιγμή στην αγορά ανέρχεται γύρω στα 1500-2000€ για τα μικρά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να διαθέσει ένας επιχειρηματίας/έμπορος για την κατασκευή του eshop του είναι 1500€ χωρίς να έχει την παραμικρή απαίτηση από αυτό που θα του προσφέρει η εκάστοτε εταιρία. Στη CMK μπορούμε να σας παρέχουμε την κατασκευή του eshop σας από 1290€. Το χαμηλό κόστος οφείλεται στον αυτοματισμό των διεργασιών που προαναφέραμε. Εφόσον δεν απασχολούμε τους προγραμματιστές μας με τις βασικές διεργασίες, μπορούμε να μειώσουμε την τιμή στο ελάχιστο.

Λειτουργιες

Τι θα περιέχει το eshop μου;


Είναι σημαντικό να ξέρετε τι περιέχει η κατασκευή eshop για να μπορέσετε να αξιολογήσετε τις προσφορές

κατασκευή eshop άμεσα σε 6 μέρες

Responsive

Το eshop σας θα λειτουργεί άψογα σε όλα τα μεγέθη εικόνων είτε είναι υπολογιστή, κινητού ή τάμπλετ.

Γρήγορο

Κατά την κατασκευή eshop, φροντίζουμε πάντα να κάνουμε όλες τις βελτιώσεις ώστε να εξασφαλίσουμε την ταχύτητα του.

Μοντέρνο Design

Κάθε δημιύργημα μας περιέχει μια δόση ψυχαναγκασμού όσον αφορά το design και την εμπειρία χρήστη.

Δωρεάν Optimised Cloud Server

Με κάθε κατασκευή δίνουμε για ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενία σε ταχύτατους Cloud Servers.

Δωρεάν Domain Name

Σας παρέχουμε το Domain Name εντελώς δωρεάν. Μπορεί να είναι τύπου .gr .com .net .shop .store Εάν χρεάζεστε κάτι άλλο υπάρχει δυνατότητα να γίνει.

Δωρεάν επαγγελματικό email

Οι πελάτες σας θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας στο επαγγελματικό σας email @τοdomainσας εμπνέοντας επαγγελματισμό.

Wordpress + WooCommerce

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα.

GDPR

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι νομότυπες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Social Media

Τοποθετούμε τα προφίλ της επιχείρησης σας σε κομβικά σημεία μέσα στο eshop.

Κουπόνια και Digital Marketing

Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορείτε να εκδώσετε κουπόνια για προσφορές. Επίσης θα είναι έτοιμο να δεχθεί οποιοδήποτε είδος Digital και Social Marketing

Τρόποι πληρωμής

Το eshop σας θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, paypal και καταθέσεις στην τράπεζα.

Αντικαταβολές

Θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε πληρωμές κατά την παράδοση με την μέθοδο της αντικαταβολής

Newsletter

Οι πελάτες σας θα μπορούν να ενημερώνονται για νέα προϊόντα μέσα από το σύστημα newsletter που θα εγκαταστήσουμε στο eshop.

Google Analytics

Θα μπορείτε να ελέγξετε την επισκεψιμότητα μέσα από την πλατφόρμα Google Analytics

Δωρεάν 6 μήνες τεχνική υποστήριξη

Μην ανησυχείτε για την λειτουργία και τις αναβαθμίσεις. Έχουμε το eshop σας καλυμμένο.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις


Έχετε ερωτήσεις; Δείτε μήπως μπορούμε να σας τις καλύψουμε παρακάτω

Βεβαίως! Σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε κάνουμε εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL. Κατά αυτόν τον τρόπο, κάθε συναλλαγή και κάθε μεταφορά δεδομένων κρυπτογραφείται ώστε τα δεδομένα των πελατών σας αλλά και τα δικά σας μένουν ασφαλή.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την απομόνωση σας, είναι απολύτως σεβαστό. Μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω τηλεφώνου και να ανταλλάζουμε αυτά που χρειάζονται ηλεκτρονικά.

Η πληρωμή για την κατασκευή του eshop θα γίνει σε 2 δώσεις. Κατά την υπογραφή της σύμβασης χρειάζεται μια προκαταβολή 450€. Αυτή μπορεί να πληρωθεί μέσω τράπεζας ή να κανονιστεί συνάντηση στο χώρο σας. Στη συνέχεια θα γίνει οξόφληση με το τέλος της κατασκευής και αφού ελέγξετε το αποτέλεσμα.

Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του έργου. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, εφόσον ο αριθμός των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 500 και δεν υπάρχουν έξτρα απαιτήσεις από εσάς, τότε θα πληρώσετε το ελάχιστο των 1250€.

Το eshop θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε σε άλλη εταιρία, να το διαχειριστείτε όπως θέλετε και να κάνετε ότι αλλαγές θέλετε. Δεν θα έχουμε καμία δικαιοδοσία πάνω στο site σας.

Εμείς θα περάσουμε μέχρι 5 προϊόντα για σκοπούς ελέγχου λειτουργίας. Από εκεί και πέρα θα σας προμηθεύσουμε με έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Μην ανησυχείτε όμως, εάν σας φαίνεται περίπλοκο, πράγμα σχεδόν απίθανο, ή δεν έχετε χρόνο, διαθέτουμε υπηρεσία που θα το κάνουμε εμείς για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εκδηλωση ενδιαφεροντος

Ενδιαφέρομαι!


Σας ενδιαφέρει η προφορά μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και ρωτήστε μας ότι άλλο θέλετε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Λάβαμε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν